Produk Kita

Produksi utama kalebu selendang Muslim, selendang sutra, selendang musim panas, poncho, selendang pria, selendang musim dingin, selendang musim semi, selendang tanpa wates, handuk perawat, selendang perhiasan, selendang kasmir, selendang jacquard, selendang Natal.

Layanan Pribadi

customer

Babagan awake dhewe

Runmei Import & Export Co., Ltd. didegaké ing 1988. Saiki wis luwih saka 500 karyawan lan total area tanduran luwih saka 20.000 meter persegi.Wis macem-macem set lengkap peralatan produksi majeng, kalebu: 6 set mesin cetak roller, 5 set mesin cetak lem, 10 set mesin flat screen printing, 20 set mesin digital printing, 2 set mesin printing slurry banyu otomatis, 10 set mesin sablon, 5 set mesin flocking, 3 set jarum detektor, kalebu 200 set mesin pemotong lan seaming crimping Ana akeh unit, kanthi kapasitas produksi luwih saka 10.000 ton.Runmei utamane ngasilake lan adol selendang, selendang, jilbab, selendang pantai, selendang sutra lan produk tekstil liyane.Iku tansah netepi prinsip kualitas, strictly tes produk, lan duwe laporan sertifikasi Sedex 4-Pillar.Ana luwih saka 2.000 pelanggan koperasi ing omah lan ing luar negeri, lan produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.

Apa Pilih Kita

  • partner1
  • partner2
  • partner3
  • partner4
  • partner5
  • partner6
  • partner7
  • partner8
  • partner9
  • partner10